انتظار، هم امید میبخشد و هم صبر میآزماید. این را همه آنهایی که حتی برای مدت کوتاهی چشم انتظار واقعهای بودهاند، به خوبی حس کردهاند. اما چرا احساس میکنیم، انتظار آمدن موعود این همه طولانی شده است؟ آیا این تأخیر، از جنس یک آزمون است، یا ما درک درستی از زمان نداریم؟ حجتالاسلام والمسلمین بیابانیاسکویی، پژوهشگر کلام اسلامی، با نگاهی قرآنی به بررسی مسئله غیبت و دلایل طولانی شدن این غیبت پرداخته است.
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،در دنیای کنونی، مفهوم «موعود» و «ظهور» بازتابی از نیازهای در حال افزایش بشر به عدالت و معنویت است به گونهای که پرسش از ظهور و موعود در این دوران در میان جوامع و اقشار مختلف ریشه دوانده است، اما قرآن کریم چگونه این مسئله را تبیین کرده است؟ آیا انتظار، صرفاً یک آرمان اخلاقی است یا یک حقیقت قطعی در پیشگاه الهی؟
بنابر روایت ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین محمد بیابانیاسکویی، پژوهشگر دین و از محققان کلام اسلامی، سالهاست که در حوزه شناخت امام و مباحث اعتقادی پژوهش کرده است. آثار متعدد او از جمله «آخرین دولت» و «معرفت امام» گواه دغدغهای عمیق نسبت به مسئله امامت و ظهور از جانب ایشان است. در این گفتوگو، نگاهی به مسئله موعود در قرآن و نیز بررسی مسئله اقبال نسل جوان به موضوع موعود داشتهایم.