مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با هشدار در خصوص بیماری تب کریمه کنگو توصیههایی برای ذبح بهداشتی دام در عید قربان داشت.
به گزارش پژوهش اجتماعی از یاسوج، مختار رجائیفر با بیان اینکه ۲۵ ناظر بهداشتی و شرعی در قالب ۱۹ گروه دامپزشکی بر دامهای قربانی در روز عید قربان نظارت دارند، گفت: خرید دام از مراکز معتبر، عدم ذبح دام در معابر عمومی، ضدعفونی محل ذبح، کشتار دام در کشتارگاه، استفاده از لوازم ایمنی در هنگام ذبح و استفاده از دستکش هنگام کار با گوشت، توصیه دامپزشکی به مردم است. مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با هشدار در خصوص بیماری تب کریمه کنگو افزود: کشتار دام قربانی تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی انجام شود و لاشه قربانی به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود. وی بیان کرد: بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه تب کریمه کنگو جدی گرفته شود، گفت: آلایشات جگر به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری، سپس توزیع یا مصرف شود. این مسئول خاطرنشان کرد: مردم برای بهرهمندی از خدمات رایگان دامپزشکی از تلفن ۱۵۱۲ استفاده کنند. انتهای پیام/۸۲۰۲۴